logoeditedphotoshop2_edited.jpg

 

Graag stel ik mij even voor!

 

Ik ben Debbie Buutveld, 53 jaar en ik woon in Almere met mijn man, zoon en kat.

 

Ik hou van dieren en de natuur en ik wandel heel graag. Ik hou ook van lekker (plantaardig) koken en eten en een wijntje op zijn tijd. Bovendien vind ik het ook heel ontspannend om tv te kijken (Netflix!) en te lezen.

 

Mijn interesse voor afvallen en gezond eten is ongeveer 17 jaar geleden ontstaan. Mijn man en ik waren erg veel aangekomen nadat we gestopt waren met roken. Net als zoveel mensen gingen wij toen meer en ongezonder eten, en hadden we daardoor weinig energie. Op een gegeven moment dachten we: "dit kan zo niet langer".

Ik kon in die periode niet meer naar foto's van mezelf kijken! We hebben toen drastisch onze leefwijze omgegooid, we zijn gaan sporten, gezonder en minder gaan eten en voelden ons best snel weer fit en gezond. Ik dacht er toen nog niet aan om van deze nieuw gevonden interesse mijn werk te maken, dat kwam eigenlijk pas toen een vriendin mij daarop wees. Ik ben toen de opleiding Gewichtsconsulent van het CIVAS gaan doen en heb deze in 2018 met goed gevolg afgesloten. In oktober 2019 heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en in november 2019 mijn praktijk aan huis geopend.

 

Zo fijn dat ik nu ook anderen kan helpen om hun doelen te bereiken!

Pictures by ©Maya @Pinklemonphotography 

Debbie Buutveld

L.C. van der Vlugtstraat 56

1333 MP Almere 

Fotografie door Maya @pinklemonphotography 

Email: Gewichtscoachdebbie@kpnmail.nl

Telefoonnummer: 06 30156952

 

Maandag van 9.00 - 17.30 uur

Dinsdag van 14.00 - 17.00 uur

Woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

KvK nr. 75497980