Graag stel ik mij even voor!

 

Ik ben Debbie Buutveld, 55 jaar jong en ik woon in Almere met mijn man, zoon en kat.

 

Ik hou van dieren en de natuur, vandaar dat ik al zo'n 24 jaar geen vlees meer eet en sinds 2017 veganist ben. Ik hou van lekker (plantaardig) koken en eten en een wijntje op zijn tijd. Bovendien vind ik het ook heel ontspannend om tv te kijken (Netflix!) en te lezen.

 

Mijn interesse voor afvallen en gezond eten is ongeveer 17 jaar geleden ontstaan. Mijn man en ik waren erg veel aangekomen nadat we gestopt waren met roken. Net als zoveel mensen gingen wij toen meer en ongezonder eten, en hadden we daardoor weinig energie. Op een gegeven moment dachten we: "dit kan zo niet langer".

Misschien herken je het wel: ik wou in die periode niet meer naar foto's van mezelf kijken! We hebben toen drastisch onze leefwijze omgegooid, we zijn gaan sporten, gezonder en minder gaan eten en voelden ons best snel weer fit en gezond. Ik dacht er toen nog niet aan om van deze nieuw gevonden interesse mijn werk te maken, dat kwam eigenlijk pas toen een vriendin mij daarop wees. Ik ben toen de opleiding Gewichtsconsulent van het CIVAS gaan doen en heb deze in 2018 met goed gevolg afgesloten. In oktober 2019 heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en in november 2019 mijn praktijk aan huis geopend.

 

Het is zo ontzettend fijn dat ik nu ook jou kan helpen om jouw doelen te bereiken!

Laat deze nare tijd geen reden zijn om j
Drink jij voldoende op een dag? Veel men
Onze kat Abby vind het maar raar dat we
Portretindetuin_edited.jpg