• Debbie

Overnight oats met blauwe bessen en pecannoten

Overnight oats is een makkelijk ontbijtje, want je maakt het voor het grootste gedeelte

's avonds klaar (vandaar de naam natuurlijk ;) ) en daarom is het ideaal voor drukke (werk)dagen. 's ochtends hoef je alleen nog de toppings toe te voegen en voila, je ontbijtje is al klaar!


Wat heb je nodig voor 1 persoon:

40 gram fijne havermout

1 el gebroken lijnzaad

1 tl kaneel

1 grote (medjool) dadel of zoetstof naar keuze

130 - 140 ml plantaardige melk

100 gr blauwe bessen (ander fruit kan natuurlijk ook!)

15 gr pecannoten


Bereiding:

Snijd de dadel in kleine stukjes. Meng de havermout, lijnzaad, kaneel, dadel (of zoetstof) met de plantaardige melk, en roer goed door. Zet tot gebruik in de koelkast en voeg 's ochtends het fruit en de noten toe. Zo simpel is het!


Heb je dit recept of 1 van mijn andere recepten gemaakt? Deel het dan op social media, dat vind ik leuk! Als je me in je bericht tagt, kan ik het zien. Ik deel dan jouw creatie op mijn feed en in mijn stories!16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven