• Debbie

Week zonder vlees, vierde editie 2021

Bijgewerkt: 17 uur geleden

Wat leuk dat je meedoet aan de Week zonder vlees, van harte welkom!


De Week zonder vlees is een jaarlijks terugkerend evenement en het initiatief van Isabel Boerdam, je kent haar misschien wel van haar website en boek "de Hippe Vegetariër". Met deze actie wordt een vegetarisch en een flexitarisch (vlees en vis afgewisseld met vegetarische en/of plantaardige gerechten) eetpatroon gepromoot.


Vaker een dagje geen vlees of vis eten is een kleine moeite met een enorm positieve impact op mens, dier, milieu en je gezondheid. Kun je nagaan wat voor een impact een hele week heeft!


Wij, mijn collega Daniëlle van Buikfijn (@buikfijn op Instagram) en ik (Gewichtscoach Debbie) willen deze week graag nog een stapje verder gaan en je laten zien hoe je lekker en gevarieerd veganistisch kunt eten. We hebben daarom allebei een speciaal weekmenu samengesteld voor deze week.

Klik op de foto onder dit bericht voor de link naar mijn weekmenu


Neem ook eens een kijkje bij de andere recepten op mijn website en ervaar zelf dat het helemaal niet zo moeilijk is om lekker te eten zonder vlees (en/of zuivel en eieren)!


Vegetarisch of flexitarisch eten is natuurlijk al een veel betere keuze dan alleen maar vlees en vis eten. Ik ben zelf al ruim 3 jaar veganist en ik wil je graag uit willen leggen waarom ik daar voor gekozen hebt. Volg deze link om er achter te komen waarom een veganist naast het niet eten van vlees en vis ook geen gebruik maakt van zuivel, kaas en eieren.


Maar klik vooral op onderstaand plaatje om naar het weekmenu te gaan!Heb je een gerecht gemaakt van dit weekmenu? Laat het zien op Instagram, dat vind ik leuk! Gebruik de hashtag #gewichtscoachdebbie of @gewichtscoachdebbie, zodat ik het kan zien. Ik plaats jouw creatie dan in mijn stories en highlight!

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Debbie Buutveld

L.C. van der Vlugtstraat 56

1333 MP Almere 

Fotografie door Maya @pinklemonphotography 

Email: Gewichtscoachdebbie@kpnmail.nl

Telefoonnummer: 06 30156952

 

Maandag van 9.00 - 17.30 uur

Dinsdag van 14.00 - 17.00 uur

Woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

KvK nr. 75497980